جو دوسر کیلویی که موجب افزایش ناگهانی قد انسان می شود

شایان ذکر است که جو دوسر کیلویی همچنین ممکن است از کلسترول بد (LDL) در برابر اکسیداسیون محافظت کند.

اکسیداسیون کلسترول LDL (بد) زمانی رخ می دهد که با رادیکال های آزاد واکنش نشان دهد، این یکی دیگر از مراحل مهم در پیشرفت بیماری قلبی است.

این باعث ایجاد التهاب در شریان ها می شود، به بافت ها آسیب می رساند و می تواند خطر حملات قلبی و سکته را افزایش دهد.

جو ممکن است با کاهش کلسترول کل و LDL (بد) و همچنین با محافظت از LDL در برابر اکسیداسیون، خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

جو می تواند کنترل قند خون را بهبود بخشد: دیابت نوع 2 یک بیماری شایع سلامتی است که با افزایش قابل توجه قند خون مشخص می شود.

معمولاً از کاهش حساسیت به هورمون انسولین ناشی می شود؛ جو ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کند، به ویژه در افرادی که اضافه وزن دارند یا دیابت نوع 2 دارند.

بتا گلوکان موجود در جو و جو نیز ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد.

با این حال، یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده در سال 2016 شاهد هیچ بهبودی در حساسیت به انسولین نبود، بنابراین تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

این اثرات عمدتاً به توانایی بتا گلوکان برای تشکیل ژل ضخیم نسبت داده می شود که تخلیه معده و جذب گلوکز در خون را به تاخیر می اندازد.

با توجه به فیبر محلول بتا گلوکان، جو ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و به کاهش سطح قند خون کمک کند.

جو دوسر دوسر بسیار سیر کننده است و ممکن است به کاهش وزن کمک کند؛ جو دوسر (فرنی) نه تنها یک غذای صبحانه خوشمزه است، بلکه بسیار سیر کننده است.

خوردن غذاهای سیر کننده ممکن است به شما کمک کند کالری کمتری بخورید و وزن کم کنید؛ با به تعویق انداختن زمان خالی شدن معده از غذا، بتا گلوکان موجود در بلغور جو دوسر ممکن است احساس سیری شما را افزایش دهد.

بتا گلوکان همچنین ممکن است باعث آزاد شدن پپتید YY (PYY) شود، هورمونی که در روده در پاسخ به خوردن غذا تولید می شود.

نشان داده شده است که این هورمون سیری منجر به کاهش دریافت کالری می شود و ممکن است خطر چاقی را کاهش دهد.