دختر بچه ای که سالیکورنیا را با خود به مدرسه می برد

سالیکورنیا یک گیاه سالم خوشمزه است که می توانید به سالاد خود اضافه کنید.

این ساکولنت به سرعت در حال تبدیل شدن به یک چاشنی با ارزش در رستوران های سراسر جهان است.

به دلیل ماهیت آبدار و طعم شور آن، به تنهایی یک سبزی فوق العاده در نظر گرفته می شود، یا به یک سبزی ترشی فوق العاده تبدیل شده است.

کاربردهای آشپزی آن باعث شده تا این ساکولنت با نام هایی مانند چنگال مرغ، مارچوبه دریایی یا ترشی دریایی شناخته شود.

Salicornia Europaea چند کاربرد در آشپزی دارد، از جمله اینکه یک چاشنی عالی برای ماهی است، می توان آن را به سالاد اضافه کرد و همچنین می توان آن را ترشی یا در سرکه قرار داد.

به ویژه در شرق انگلستان، Common Glasswort به عنوان غذای وحشی در نظر گرفته می شود و اغلب به عنوان چاشنی برای ماهی سرو می شود.

علاوه بر مصارف آشپزی، کامن گلس ورت، و شش پسر عموی دیگر آن، تنها چند قرن پیش مصارف صنعتی داشتند.

خاکستر ساکولنت های Glasswort برای مدت طولانی به عنوان منبع خاکستر سودا در شیشه سازی و صابون سازی استفاده می شد.

با این حال، در نیمه اول قرن نوزدهم، فرآیند LeBlanc برای تولید صنعتی خاکستر سودا معرفی شد و جایگزین استفاده از منابع گیاهی شد.

همانطور که ممکن است حدس بزنید، استفاده از آن در شیشه سازی همان چیزی است که این ساکولنت را Glasswort نام گذاری کرده است.

همانطور که قبلاً اشاره کردیم، گلاسوورت معمولی در واقع به طور معمول توسط مردم در خانه ها یا باغ هایشان رشد نمی کند.

اگرچه رشد این ساکولنت خوشمزه کمی دشوارتر است، اما به این معنی نیست که نباید آن را امتحان کنید. تا زمانی که به نیازها و نیازهای رو به رشد آن توجه داشته باشید، گلاسشور معمولی شما رشد می کند و با شاخه های آبدار بسیار زیبا به شما پاداش می دهد.

ابتدا به نیازهای نورپردازی این گیاه آبدار توجه کنید. مانند بسیاری از ساکولنت ها، نقاط آفتابی را ترجیح می دهد که در بیشتر ساعات روز آفتاب کامل داشته باشد.

بنابراین، چه در داخل گلدان خود را در گلدان بکارید و چه در فضای باز در باغ خود، مطمئن شوید که مکانی را انتخاب کنید که حداقل چند ساعت در روز آفتاب کامل را دریافت کند.