استفاده از ظروف پلاستیکی رنگی برای برای ضدعفونی کردن لوازم جراحی

ظروف پلاستیکی رنگی ظرف مناسبی برای بسته بندی، فروش و نگهداری محصولات غذایی و برخی از انواع کالاهای صنعتی می باشد.

برخی از آنها را می توان برای یخ زدن یا گرم کردن مجدد محتویات استفاده کرد. ماندگاری ظروف پلاستیکی مواد غذایی به موادی که از آن ساخته شده اند، رعایت قوانین استفاده و نگهداری آنها بستگی دارد.

هنگام استفاده از ظروف پلاستیکی باید به عوامل زیر توجه کنید:

دمایی که ظرف می تواند تحمل کند. حداکثر و حداقل دما روی سطح آن نشان داده شده است.

استفاده از ظروف پلاستیکی در شرایط دمایی خارج از حد مجاز منجر به تغییر شکل و تسریع خرابی آن می شود.

علاوه بر این، نقض رژیم دما می تواند منجر به نفوذ مواد سمی از پلاستیک به محصول غذایی شود.

ویژگی های محتوا برخی از انواع پلاستیک ممکن است رنگ محصول بسته بندی شده را به خود گرفته و بوی آن را به خود بگیرد.

تعداد دفعات استفاده، هر چه بیشتر از سطل ها، ظروف و ظروف پلاستیکی استفاده شود، عمر مفید آنها به دلیل ظاهر شدن خراش روی سطح، کدر شدن مواد و ظاهر شدن پلاک غیرقابل جابجایی کمتر است.

روش پاکسازی شستن ظرف پلاستیکی در ماشین ظرفشویی، اگر برای این نوع مراقبت طراحی نشده باشد، به دلیل قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی تهاجمی خانگی منجر به از دست دادن ظاهر و عملکرد می شود.

ویژگی های نگهداری و استفاده از هر نوع ظروف پلاستیکی در سطح آن به صورت آیکون های مخصوص نمایش داده می شود.

روی تمام ظروف که می توان غذا را در آنها بسته بندی کرد، تصویر یک لیوان با چنگال وجود دارد.

سایر نمادها:

امکان استفاده در فریزر.
حرارت دادن مواد غذایی در ظرف در اجاق مایکروویو مجاز است.
قابل شستشو در ماشین ظرفشویی.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.