قاچ های سیب زمینی پخته شده در فر با پنیر پارمزان، سیر، کره و سبزی ها پوشانده می شوند و تا زمانی که کاملاً طلایی شوند پخته می شوند!
این یکی را دور بریزید، زیرا خلال سیب زمینی نوبر سبز سرخ کرده خانگی یک غذای جانبی آسان است که تقریباً با هر شامی از جمله استیک، مرغ، همبرگر و گوشت خوک می توان آن را جفت کرد.
ما در اینجا مقدار زیادی همبرگر، استیک کبابی، و مرغ پخته یا سرخ شده می خوریم، بنابراین من همیشه در جستجوی طرف های جدید و متفاوتی هستم که می توانم به راحتی آنها را کنار هم بگذارم تا غذا را کامل کنم.
قاچهای سیبزمینی پخته شده ترد در فر آماده میشوند تا غذای سالمتری در رستوران مورد علاقه داشته باشند، و برای هر کوچکتری که پشت میز میخورند جذاب هستند!
تصویر فرآیندی که نحوه برش قاچ های سیب زمینی را نشان می دهد.
این فقط یک مرور سریع از موادی است که برای قاچ های سیب زمینی پخته نیاز دارید.
مثل همیشه، اندازهگیریهای خاص و دستورالعملهای کامل آشپزی در جعبه دستور پخت قابل چاپ در پایین پست موجود است.
سیب زمینی رست: بهترین گزینه برای سیب زمینی پخته، رست (یا سیب زمینی آیداهو) دارای محتوای نشاسته بالایی است، به این معنی که از بیرون ترد و از داخل خشک و پف دار می شوند.
کره: به سیب زمینی ها طعم می بخشد، به چسبیدن پنیر و چاشنی کمک می کند و همچنین کمک می کند تا سیب زمینی ها ترد و قهوه ای طلایی شوند.
آرد همه منظوره: به جذب رطوبت کمک می کند تا قسمت بیرونی قاچ های سیب زمینی هنگام پخت در فر ترد شود.
پنیر پارمزان رنده شده: طعم و بافت قهوه ای و ترد را به قسمت بیرونی قاچ های سیب زمینی اضافه می کند.
نمک کوشر و فلفل سیاه آسیاب شده: شما نمی توانید سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه بدون نمک و فلفل زیاد داشته باشید!
پودر سیر: طعم خوش طعمی که به خوبی با کره و پنیر پارمزان روی قاچ های سیب زمینی پخته می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.